Etsi sivustolta:

Kirjaudu sisään

Satuvaari Väinämöinen

PDFTulostaSähköposti

Vietämme Kalevalan juhlavuotta! Kalevalaisen runokielen seuran kunniapuheenjohtaja, kalevalakielen konsultti ja äidinkielenopettaja Aulis Rintala (1941-2009) on jättänyt lapsille perinnöksi Kalevalan kiehtovimmat ja jännittävimmät tarinat - Satuvaari Väinämöisen kertomana ja nykykielelle käännettyinä. Myös lapsilla on oikeus nauttia kalevalakielen rytmisestä keinunnasta, niin että he ymmärtävät mitä tarinoissa kerrotaan. Graafikko Eero Heikkisen taidokas kuvitus välittää aitoa kalevalaista tunnelmaa.

 

 

"Posket innosta palaen
kuunteli Kalevan lapset
takkavalkean valossa
taikka kaivon kannen päällä..."


Kirjan tiedot
ISBN 978-952-99926-7-6
Koko: 170 x 220 mm

Kirjoittaja: Aulis Rintala

Kansi ja kuvitus: Eero Heikkinen
Sivumäärä: 72
Ovh: 21,50 € (sis. alv 8 %)
Kovakantinen, kiiltolaminoitu
Kustantaja: Sanasiivet, Nakkila

Tilaukset sähköpostitse, puhelimitse, postitse tai Sanasiivet-verkkokaupasta www.sanasiivet.com – vapaamuotoisella yhteydenotolla tai kaavakkeella.

Ennakkotilaustarjous KaRuSen jäsenille: mikäli teette tilauksenne 28.1. mennessä, saatte lähetyksen täysin ilman posti-, käsittely- ja laskutuskuluja.Tilatessanne verkkokaupasta kertokaa lisätiedot-kohdassa, että kyse on sähköpostitse tulleesta ennakkotilaustarjouksesta, jolloin huomioimme hintaeron lopullisessa hinnoittelussa. Kirjan hintaan lisätään lakisääteinen alv 8 %.